FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa tanggal layang Panjenengan?

Biasane kita bakal kapal sampeyan specifications standar barang kita 7-10 dina sawise nampa pembayaran. Iku gumantung ing jumlah sampeyan supaya.

Bisa desain Booth semprotan miturut kita panjalukan?

Mesthi. Kabeh produk bisa selaras karo designs dhewe.

Apa sing pabrik utawa perusahaan dagang?

We are pabrik lan duwe rancangan dhewe & produksi & kaluwihan competitive price.

Bisa order khusus werna kang aku?

Ya, kita bisa gawé mesin karo biru, putih, abang lan werna abu-abu kanggo ketemu requirement.

Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa njaluk ana?

pabrik kita dumunung ing Longyao Industrial Park, provinsi Shandong, china. About jam saka bandara internasional Jinan. Welcome to pabrik kita saka kabeh ndonya.

Carane babagan layanan?

Kabeh produk duwe babar pisan taun siji lan support teknologi dawa nyawa.

Arep digarap US?