Welcome to our company

Freudenberg Filtration Panyiaran nyadiakeun rupa-rupa hawa, gas na leyuran cair.
Pikeun neangan nu leuwih, mangga pilih na ngajajah dunya filtration anu relevan pikeun anjeun.

Shandong Longxiang Machinery Co., Ltd. is a senior manufacturer and exporter of surface treatment painting equipment;With a unit with integrates production, research & development together with sale, Longxiang holds a long time history in designing and manufacturing painting industry equipments with 24h after-sale-service. Also, Longxiang devotes herself to supplying rough paiting euipments with one-stop.
SD Longxiang with a professional team for designing and manufacturing spray booth, we try to support the products and service packages for every customer with their customized request, we are not only supply the products, we supply are designer for your painting and spraying works, we supply the solution that helps you work smarter, save time and money and achieve outstanding results, now and in the future.
SD Longxiang focus on the quality of the products, and passed some quality certificate and other, as CE, SGS and so on

Produk populér

Pilih Industri Anjeun pikeun manggihan sabaraha urang pangalusna tiasa ngarojong tantangan filtration husus Anjeun.
Meunang wawasan teknis, baca carita kasuksésan sarta manggihan rute panggampangna pikeun spesialis filtration Anjeun.

carita Kasuksesan kami

Pilih Industri Anjeun pikeun manggihan sabaraha urang pangalusna tiasa ngarojong tantangan filtration husus Anjeun.
Meunang wawasan teknis, baca carita kasuksésan sarta manggihan rute panggampangna pikeun spesialis filtration Anjeun.

parusahaan Blog

Auto Maintenance and Repair Expo (AMR) 2018 Beijing

We show our spray booth on the expo    

Automechanika Shanghai 2017

Automechanika Shanghai 2017, stan semprot kami ditémbongkeun dina Expo, sarta sababaraha konsumén didatangan stan urang jeung dipariksa kalayan produk urang, aranjeunna sadayana masihan kami eupan balik pangalusna.