Taros Kami

Shandong Longxiang mesin Co., Ltd.

alamat

Longyao Industrial Park, Xinzhai Township, Kab Zhangqiu, kota ijinan, Shandong, Cina

Surélék

admin@sdlongyao.com

telepon

Tel: 86-531-83857888

telepon: + 86-13964152368

Whatsapp: 13964152368

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?