FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon tanggal pangiriman anjeun?

Biasana urang bakal ngilikan Anjeun spésifikasi baku barang urang ngeunaan 7-10 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Ieu gumantung kana kuantitas nu mesen.

Dupi anjeun mendesain nu stan semprot nurutkeun pamundut urang?

Tangtosna. Sadaya produk bisa ngaropéa kalawan desain sorangan.

Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami pabrik sarta boga rarancang sorangan & produksi & kaunggulan harga kalapa.

Dupi abdi tiasa mesen warna husus nu kuring resep?

Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun mesin jeung bulao, bodas, beureum jeung kulawu papanggih sarat Anjeun.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa dinya?

pabrik urang aya di Longyao Industrial taman, Propinsi Shandong, china. Ngeunaan sajam ti bandara internasional ijinan. Wilujeng sumping di pabrik urang ti sakuliah dunya.

Kumaha ngeunaan layanan anjeun?

Sadaya produk boga jaminan sataun hiji jeung rojongan téhnologi lila hirup-.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?